Algemene voorwaarden

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op elke overeenkomst met Health Centre Chõ en de onderdelen Chõ Behandelingen, Chõ Instituut, Chõ Producten en Chõ Webshop.

Overeenkomst

De overeenkomst start op het moment dat er een afspraak is gemaakt voor een dienst of als er een product is besteld (per mail, telefoon, website of in het centrum). Wanneer een reservering voor een dienst via het online booking systeem is gemaakt, ontvang je een dag voor aanvang een herinnering via e-mail en/of sms.

Retourneren & annuleren

Op het moment van aanmelding of aankoop geldt een bedenktijd van 14 dagen. Binnen deze termijn kan een dienst kosteloos geannuleerd worden, behalve als de dienst reeds binnen deze periode gestart is. Een product kan kosteloos geretourneerd worden. Eventuele verzendkosten zijn voor de klant.

Kosteloos annuleren van een consult of sessie is mogelijk binnen 48 uur voor aanvang van de afspraak op werkdagen. Wanneer de afspraak later afgezegd wordt, wordt het volledige bedrag in rekening gebracht. De afspraken, die in de agenda van Health Centre Chõ staan, zijn maatstaf in geval van discussie. Voorafgaand aan het eerste consult worden 1 of meer vragenlijsten ingevuld en wordt een behandelovereenkomst getekend, bij minderjarigen door alle gezaghebbenden. De link naar vragenlijsten en behandelovereenkomst: https://cho-behandelingen.com/afspraak-maken/.

Voor een cursus, training of opleiding geldt na de bedenktijd dat annuleren of verplaatsen kosten met zich meebrengt, afhankelijk van de resterende periode voor aanvang van de cursus, training of opleiding. Wanneer de opleiding modulair is opgebouwd, geldt dit voor de afzonderlijke modules. Zie website voor de voorwaarden en actuele tarieven: https://healthcentre-cho.com/tarieven/ en https://www.cho-webshop.com

Wanneer je producten van Energize Your Life in goede staat retour stuurt tussen 3 maanden en 1 jaar na aankoop, ontvang je het aankoopbedrag minus gebruikers- en administratiekosten retour. Zie website voor de voorwaarden: https://healthcentre-cho.com/tarieven/ en https://www.cho-webshop.com.

Financiën

Tarieven voor de verschillende diensten en producten zijn te vinden op de website: https://www.healthcentre-cho.com/tarieven/https://www.cho-webshop.com en in het centrum. Het is mogelijk in het centrum te betalen per pin of contant. Voor sommige diensten en producten is een betaling vooraf vereist. Er geldt dan een betalingstermijn van 8 dagen.

Inspanningsverplichting

Bij de uitvoering van de dienstverlening is sprake van een inspanningsverplichting, Health Centre Chõ begeleidt de klant naar beste kunnen en vermogen. Aan de gegeven adviezen zijn geen rechten te ontlenen.

Levering

Voor behandelingen wordt een afspraak gemaakt in de online agenda https://cho-behandelingen.com/afspraak-maken/. De levering is op de gekozen dag en tijd. Voor andere diensten meld je je aan via de agenda of aanmelden cursus. De levering is op de afgesproken data en tijd.

De producten worden zo snel mogelijk geleverd, doorgaans binnen 5 werkdagen. We bezorgen de producten via PostNl. Ophalen in het centrum is mogelijk. De verzendkosten zijn standaard 6,95 euro. Geen verzendkosten bij een aankoopbedrag boven 30 euro of bij afhalen.

Aansprakelijkheid

De aansprakelijkheid van Health Centre Chõ is beperkt tot zaken die binnen de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering van Health Centre Chõ vallen. Mocht blijken dat er sprake is van aansprakelijkheid, dan is deze geldig tot maximaal het door Health Centre Chõ gefactureerde bedrag. 

Geheimhouding

Alles wat tijdens de dienstverlening gebeurt is vertrouwelijk, tenzij wet- of regelgeving hier anders in bepaalt. Mocht dit laatste zich voordoen, dan wordt dit besproken. 

Privacyverklaring

Health Centre Chõ doet haar best om zorgvuldig en vertrouwelijk met gegevens om te gaan. Meer informatie vind je op de website: www.healthcentre-cho.com/contact/privacyverklaringwww.cho-webshop.com en https://cho-behandelingen.com/privacyverklaring/.

Klachtenrecht

Health Centre Chõ onderhoudt graag een open relatie met de klant, wederzijdse positieve feedback is voor alle partijen een kans om te leren en te groeien. Heb je een vraag of een klacht, dan hoor ik dat graag zodat we samen tot een oplossing kunnen komen.Voor klachten is Health Centre Chõ aangesloten bij het GAT (behandelingen, https://cho-behandelingen.com/tarieven/) en Reiki Ryoho (Reiki cursus & opleiding, https://reiki-ryoho.nl/melding-vraag-klacht/).

Nederlands Recht

Op elke overeenkomst, waarop deze algemene voorwaarden van toepassing zijn geldt het Nederlands recht.